Translate

tirsdag 8. november 2016

Ballongferd i Kappadokia

Da er vi snart på tur hjem etter 2 ukers deilig ferie i Tyrkia. Denne gangen har vi vært på 4 dagers guidet tur til Kappadokia. Det ble en innholdsrik tur og utrolig mye vi fikk innblikk i. Det var ca 6 timers kjøring på den tyrkiske høyfjellsletten ( eller hva det heter...). Vi kjørte iallfall silkeveien, der handelsfolk kom hele veien fra Asia med sine handelsvarer. Vi besøkte en Saray på veien.
Store bygg på høysletta der de reisende kunne hvile, spise, bytte handelsvarer. Der fikk også dyrene stell (gjerne kameler) Både folk og dyr fikk plass og beskyttelse inne i sarayen. 

Men det var egentlig ballongferden min jeg skulle fortelle om....Det er en av de tingene som har stått på min liste over ting jeg har lyst til å oppleve før jeg dør... Jeg lurte på om det kunne bli skummelt men tenkte at hvis jeg ikke gjennomførte ville jeg angre på det resten av livet. Det var absolutt ikke skummelt, og ballongferden i soloppgang over Kjærlighetsdalen i Kappadokia må være noe av det flotteste jeg har sett og opplevd! 
 
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar