Translate

søndag 17. juli 2016

SY QUILTER

Jammen godt å ta litt fri fra klessying av jerseystoffer. Jeg svettet MYE i forsøk på å få fine elastiske sømmer og brukanes plagg!

Nå er tvillingnåler og stretchnåler pakket bort og jeg gleder meg til å sy det jeg kan!
(Men jeg lærte utrolig mye om elastiske sømmer og hvordan jeg kan få det til...)

Jeg liker godt å sy løpere....
For oss som fortsatt bruker en duk på bordet, er quiltede løpere fint å ha!
Jeg elsker å kombinere ulike farger og frihåndsquilting med forskjellig mønster er kjempegøy!
Jo tettere en quilter desto bedre blir kvaliteten på det man lager. En slik løper skal holde form og farge i mange, mange år! Blir kanskje bare vakrere om den blir litt slitt og fargene blir litt dusere....
Det er også morsomt å lage en løper som passer i farger til det hjemmet som den skal tilhøre...Matche maleriene på veggene, puter og annet sjæsj. Jeg synes det er veldig morsom når jeg får en bestilling på en løper.

Her er noen av de bestillingene jeg har hatt:

2 kommentarer :

  1. Du er kjempeflink!Dette er jo noe du kan..iallefall nå! Jeg er imponert. Den lange løperen med rundinger er min personlige favoritt! Fortsatt god sommer, gleder meg til å se bilder av de neste prosjektene. Håper du kan ha symaskinen ute på verandaen når solen skinner;)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk skal du ha! Den med rundinger lagte jeg i stil med et stort abstrakt maleri som de har på veggen. Det går i de samme fargene, så det ble kjempefint! Morsomt å gjøre sånne prosjekter!

    SvarSlett