Translate

fredag 15. juli 2016

BLOGGING


Så veldig lenge siden jeg har laget blogginnlegg om hva jeg lager av ting og tang. Jeg har nok fortsatt mange prosjekter igang, nesten flere enn tidligere....Det er så mange måter å bruke dette nettet på....F.eks. Facebook. Der har jeg laget en egen side for alt jeg lager: Kjellfrids's strikk, maling og søm. Der deler jeg en gang i blant og holder det litt utenfor den private Facebook-siden min. 

Så synes jeg Instagram er veldig fint! Fokus på bilder og ingen krav til å skrive noe særlig. Kaller meg kjellfrid1 på Instagram hvis noen har lyst til å se på bildene mine der. 

På epla.no kam man selge sine ting, og jeg har lagt inn noe av det jeg lager for salg. Er nok ganske lett å drukne blant alle andre på denne siden hvis man ikke er veldig aktiv med markedsføringen.  Jeg selger litt iblant og er fornøyd med det! Siden heter Kjellfrids Eplabutikk! 

Det jeg har holdt på med siste tiden er løpere i lappesøm. 

Her er en jeg har laget i farger som jeg synes er nydelige....☺️

Ellers så har jeg veldig lyst til å sy litt klær og har gått til innkjøp av noen jerseystoffer. Jeg strever litt og skjønner at dette krever litt trening. Uvant med bruk av jerseynåler og tvillingnåler. Ikke få bretter når jeg kanter klærne. Må bruke elastiske sømmer. Trodde jeg kunne sy sammen noen klær veldig fort, men ser at det tar tid. Pusler litt for at det skal bli nøyaktig! Har startet med litt barneklær så får kjoler til meg selv komme      senere! Her er iallfall en kjole størrelse 110 som jeg har tenkt å gi til barnebarnet mitt!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar