Translate

onsdag 1. januar 2014

KJOLE TIL BARNEBARNET

Så er det nytt år og nye muligheter.... Godt nytt år til de som er innom bloggen min!

Skjedde ikke så mye her på bloggen de siste ukene av det gamle året, men jeg har da puslet med litt.

Når julen er over så sitter jeg her med mange halvferdige juleting. Tiden renner ut for meg på slutten av adventstiden. Så har jeg et håp igjennom hele julefeiringen at jeg skal få noen timer for meg selv på syrommet. Det blir det som regel ikke noe av. Vi har spist og kost oss igjennom mange familieselskaper. Sånn er det vel når det er jul. Vi skal være sosiale og ta hensyn til både store og små.

Nå er det nytt år med mange nye muligheter og prosjekter som står i kø.... :-)
Jeg skal gjøre ferdig en del av juletingene, så er de klare til neste år... Jeg har pleid å være med på noen julemesser, men i 2013 ble det ingen.Håper det kan passe at jeg blir med på et par julemesser i 2014, for det er faktisk en del av juleforberedelsene og setter julestemningen for meg.


Jeg vil gjerne vise fram kjolen som jeg sydde til barnebarnet mitt. Jeg har lenge ønsket å sy litt barneklær, men har ikke kommet helt i gang før nå. Jeg har tatt vare på mange plagg i anvendelige stoffer som jeg har tenkt å resirkulere til barnetøy.

Kjolen ble fin, synes jeg! Jeg har 2 bøker med mønster som forteller trinn for trinn, så dette var ikke så komplisert.

Her er kjolen sett forfra:
Synes kjolen fikk fine detaljer bak med dobbeltspenning:
Her er de to bøkene som jeg har brukt og kommer til å bruke videre. Mange gode tips og ideer til hva man kan gjøre.

Synes den vesle snuppa vår ble fin til jul..... :-)

3 kommentarer :

 1. Nydelig kjole! Jeg kjente meg veldig igjen i det du skrev, men neste år (dvs i år), skal jeg starte tidlig. Det sier jeg til meg selv hvert år, men kommer ikke i gang før adventen er der... Ja, ja, -noe er bedre enn ingen ting;) Du er veldig flink om du fullfører tingene nå!

  SvarSlett
 2. Kjenner meg såååå godt igjen i mye av det du skriver. Kom ikke i mål med alt jeg skulle lage jeg heller. Hadde for store planer og startet alt for sent. Men nå er jeg i gang til neste jul. Syr små nåleputer med monogram til venninnene. Har nå begynt på nr. tre så dette går den riktige veien.

  Kjolen du har sydd ble nydelig.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å få tilbakemeldinger ifra dere! Tror jeg skal blir ferdig med en del av juletingene, Edny! Jeg har hatt en deilig dag i dag - på syrommet! Julestrømpene mine sto for tur....Jeg er veldig glad i å "serieprodusere" litt. Det vil si at jeg holder på med mange ting på en gang. Skal jeg applikere så gjør jeg det på flere med en gang. Det samme med quilting, kanting eller hva det måtte være. Da jobber jeg enklere. Dere skal få se resultatene en dag... :-)

  SvarSlett