Translate

søndag 3. juni 2012

1 UKE I TOSCANA

 50-årsgaven fra min mann var 1 uke ferie i Toscana. Vi var på Il Molendino, en gammel vannmølle fra et sted mellom 1000 og 1300-tallet. Toscana i juli må være noe av det vakreste som finnes. Så masse blomster og så mange gamle hus, tårn, kirker og alle andre bygg.....Mye å se. Ingen vits i å reise langt fra der vi bodde. Det var masse fint å se i nærheten.
 Lot meg fasinere av blomsterenger overalt. Vi gikk mye tur. Det var fine stier og veier opp i fjellene og utenfor allfarvei.
 Ble tid til litt shopping også.... Ble tatt bilde av hver gang jeg var på vei inn i en butikk med babyutstyr og leker.....Sånn er det når man har blitt bestemor! :-)
 Kos utenfor huset. 3 katter som råda grunnen der. Den eldste var 21 år og veldig glad i kake.
Det fikk vi til frokost...
 Et tårn i nærheten som vi gikk til. Var vel ikke helt lov å gå opp dit, men vi kunne ikke dy oss....
Dette er ett av de ca. 100 valmuebildene som jeg hadde med hjem.... Samlet mye inspirasjon til å male hjemme. Det ble ikke mye maling på turen.

2 kommentarer :

  1. Misunner deg :) Kan ane den avslappende atmosfæren som råder på slike steder. Jeg elsker å sykle, og prøver nå å overtale mannen til å bli med på sykkeltur til Frankrike. Vi har bestilt tur til Kroatia nå i sommer, men kanskje til neste år :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Janne. Ja, det var mange som syklet i Toscana også, men jeg er litt pysete sånn. Jeg vil heller gå.

      Slett