Translate

mandag 25. april 2011

BJØRNEPARKEN I FLÅ
En dag i påsken var vi i Bjørneparken i Flå, og det var koselig å se på dyra der. Bjørnungene var i farta og koste seg med klatring i trærne og svømming i dammen. Nærkontakt med elgene fikk vi da det var foring. De var glad i gulrøtter....Flott skogsområde å gå i. Virkelig verdt et besøk, og sikkert ekstra gøy hvis man har noen småbarn som vil være med på tur!
4 kommentarer :

 1. Hellluuu, long time no "see". Tok meg en aldri så liten pause fra bloggen gitt, men tro ikke at du slipper så billig unna, I AM BACK!!!! Og godt er det, for jeg har mye å ta igjen. For noen nydelige malerier du har lagt ut her i bloggen din. Den stolen var aldeles skjønn og hvem hadde ikke vært stolt av et slikt skilt hengende over døra si?? LEKKERT!!! Som alltid. Det er så koselig å se på dyrebildene du har lagt ut. Hærlig å komme så nær våre vakre dyr.
  Her er alt vel og hverdagen er tilbake. Marius synes påsken skulle vare heeeelt til sommerferien og Malene er bare superlykkelig for at hun kan kjøre moped igjen. Med andre ord, intet nytt under solen.
  Ha en hyggelig tirsdag, Kjellfrid.

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Sissel! Godt at du er tilbake! Det har vært så stille på bloggen i påsken.... :)
  Men, men, det har vært en helt nydelig påske, og jeg er helt enig med Marius, påsken kunne godt vart litt lenger...Det var tungt å stå opp tidlig i dag. Har du kost deg i båten i påsken?

  SvarSlett
 3. Hallo, ser ut for at du hadde en kjempe fin dag i bjørneparken. Artig å se de store elgene på nært hold :o))

  SvarSlett
 4. En flott tur har du hatt ser jeg! Flotte dyr som ser ut til å trives!
  Akvarellen under er herlig!
  Klem fra bestemor som er hjemmom så snarest for å ta et tak i hagen!

  SvarSlett