Translate

torsdag 10. februar 2011

KRABI THAILAND

Hjemme igjen fra 14 dager ferie til Ao Nang, Krabi i Thailand. For 4. år på rad har vi besøkt dette flotte stedet. Naturen der er den nydeligste som er å oppdrive i Thailand, med flotte klippe-formasjoner både til havs og i innlandet. Vi besøkte Karon Beach på Phuket mens vi var der, og der finner du en lang strand og en by innenfor. Ingen vakre øyer å se ute i havet...

Vi kom hjem på mandag, jeg har hatt litt mageproblemer siden jeg kom hjem, men er på bedringens vei. Jetlag er en sak for seg. Jeg våkner klokka 3 på natten og er veldig frisk og opplagt... og er tilsvarende trøtt om ettermiddagen og kvelden.

Her er noen bilder fra vårt paradis...

Jeg er back in business....Når jeg får skikk på jobben min nå (som ingen har tatt ifra meg mens jeg har vært borte), så skal jeg fram med malesaker og symaskin igjen! Kanskje til helga.....


3 kommentarer :

 1. Å å så deilig ! Der skulle vi ha vøri kal :) Håper du har fått masse av inspirasjon og ideer. Og at du hadde med deg skisseboka. Gleder meg:)

  klem frå Petrine som ønsker deg god bedring og ei god helg. Takker for koselige ord fra deg:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg, Petrine! Jeg fikk mange gode inntrykk. Skisseboka ble dessverre ikke brukt denne gangen. Vi var 10 stk. i følge og da skjer det så mye...Men jeg har bildene, både fysisk og i mitt indre, og ikke minst kjenner jeg lysten til å male igjen. Håper det blir tid til å ta opp igjen malepenselen snart. Jeg er forresten frisk igjen og i dag sov jeg til kl.6 så da er jeg i gjenge igjen. Takk for omtanken din og riktig god helg til deg! Klem!

  SvarSlett
 3. Å så vakkert ! Og for en nydelig drink...... den smakte nok fortreffelig :o)
  Godt å se at du er frisk igjen.
  God helg !

  SvarSlett