Translate

onsdag 16. februar 2011

JEG SKULLE HA MALT NOEN AKVARELLER....

Har så lyst til å male noen akvareller nå, men tiden strekker ikke alltid til. Jeg tar alltid mange bilder på min vei, og noen av dem legger jeg i en "malemappe"...Det er bilder jeg har tenkt å bruke som inspirasjon når jeg skal male. Her er et lite knippe tropiske vekster ifra Thailand. La på litt ekstra farger og kontraster så ble de veldig "freshe".

2 kommentarer :

 1. Hei igjen. Her var det mange fine inspirasjoner. Er det en båt som ligg i vatnet på bilde nr 3 ?

  Eg må berre seie det igjen og igjen til deg, den akvarellen frå Toscana gleder meg kvar dag ! Den er nydelig i all slags belysning som er her i stova. Og no har sola for alvor titta innom og persiennene må ned både for meg og inventaret. Men Toscana skinner med sine deilige farger ! Eg er så glad for den !

  Det er ikkje kjekt når ein har så mykje anna ein må gjere at tida til maling og quilting ikkje strekk til. Men du skal sjå at plutselig blir der eit hol i tida di og du kan ta fram malemapper og skikkebok og sette igang. Men det er noke som heiter at ting må modnast og inntrykk sette seg:)

  Har datatrøbbel fortida, så eg er lite på nettet. Det er berre nokre få "utsøkte" kvar dag, til eg får igjen den andre maskina. Denne må sveivast,trur eg.

  Klem frå Petrine som ønsker deg ein fin dag vidare!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se dine akvareller igjen!
  De blir nok like vakre som tidligere!
  God helg til deg!
  Klem fra meg!

  SvarSlett