Translate

torsdag 20. januar 2011

FORTSATT JULESYSLER...


Jeg ligger litt etter skjema....Jeg klarer aldri å sette i gang med juleprosjekter i god tid før jul! Så kommer jula litt for fort på kjerringa, i år som i fjor. Det hender derfor at jeg må gjøre ferdig ett par juleting som jeg er godt i gang med etter nyttår.
Disse to løperne er et resultat av små "prøvelapper" som jeg har sydd sammen til en lang remse. Har lurt i flere år på hva jeg skulle lage ut av dette, og plutselig hadde jeg ideen til å fullføre....Ble faktisk ganske fornøyd! :)
Dattera fikk ny symaskin til jul, så vi har hadde en sydag sammen. Det er så koselig å sy og skravle en hel dag, og hun fikk sydd ferdig 2 puter! Synes de ble veldig fine, så jeg viser de fram her.

6 kommentarer :

 1. Fine løparar du har sydd. Heilt "kurant" å sy juleting i januar. Mykje meir "ro", for det er jo leeeenge til jul :)))

  SvarSlett
 2. Hei ! Som mor, så dattera :) Kjempeflink !!
  Dei er så gode og verdifulle slike gjere-noke-sammen-dager, dessverre så lenge mellom kvar.

  Petrineklem

  SvarSlett
 3. Så godt å se at det er flere som meg. Jeg har mest julesøm ETTER jul. Da er inspirasjonen på topp. Disse ble kjempeflotte. Så koselig å høre at mor og datter koser seg med syprosjekter. Hils henne og si at putene ble superfine.
  Klemz Sissel.

  SvarSlett
 4. Flotte løpere og så flink du er som faktisk gjør dem ferdig selv om jula er over for denne gangen...... Mine prosjekt blir liggende til neste jul, og antagelig til neste der etter....osv.....
  Såååå koselig med sy dag med datteren, hun har sydd flotte puter :o)

  SvarSlett
 5. Tusen takk! Jeg blir mest inspirert av gode kommentarer ifra dere! Klem til dere alle!

  SvarSlett
 6. Så flotte ting dere har sydd!
  Jula var jo som kjent til Påske! Koselig med sånne skravlesydager!!!
  Ha en fin uke!
  Klem!

  SvarSlett