Translate

mandag 26. juli 2010

SISTE UKES MALING

Siste ukes arbeid....Dette bildet har jeg malt etter ett jeg tok av den første snøen i fjellet i fjor, utsikt ifra Sauvallsnatten.
5 kommentarer :

 1. Å så flott og trollsk det er ! Nydelig landskap i "Kjellfrid-farger" !!!!

  SvarSlett
 2. For et aldeles nydelig bilde. Alltid like flink!!!!
  Selger du de, eller har du alle bildene selv...???
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 3. Hei Sissel! Bildene er til salgs. Akkurat nå maler jeg en del fjellbilder. Disse skal stilles ut i kontorbygget til Høgevarde AS på fjellet (de som er grunneiere og entreprenører). Håper det kommer mange hyttefolk innom der som vil kjøpe malerier med lokale motiver... Er det noe du vil ha så sender jeg også...Tar fra 1500,- til 2500,- pr bilde litt etter størrelse og innramming.

  SvarSlett
 4. Så flott bilde fra Sauvallnatten Kjerllfrid. Du er så flink. Jeg fatter ikke at du får tid til alt du holder på med. Flott malt og vakre farger.

  Vi er veldig glade for det store veggmaleriet du laget for oss..... tenk nå er det allerede 1 år siden.

  Nå er endelig "rammen" rundt garasjeåpningen ferdig også med utskjæringer på stolpene og rekkverk mellom. Beiset og ferdig endelig - vi har ventet i to år - treskjærerren kuttet seg i hånden og måtte ha en pause.

  Har ferie og er på fjellet det er deilig skal ha to uker til her oppe men må ned neste weekend - bryllupsforberedelser - den yngste skal gifte seg siste helg i august.

  var på fotokurs i Sirdal til Månafossen og prekestolen siste weekend i mai - det var helt supert. Du får ta en titt på 123 siden min. har ikke vært aktiv her men det var mange som ville se bildene og derfor har jeg tatt det opp igjen. Måtte omorganisere den litt så en del bilder er borte og mange nye kommet til. De har laget mulighet til undermapper så derfor må jeg gjøre litt om etter hvert.

  I august kommer reportasje fra fototuren i bladet Digitalfoto - det blir spennende å se.

  satt og koste meg med bilder/redigering ol og dumpet over loggen din på favorittene - er jo innom av og til og ser på hvor enormt kreativ du er.


  Ha en fortsatt kreativ sommer
  Hilsen fra Wenche på "Angraikke"

  SvarSlett
 5. Hei på deg, Wenche! Så koselig at du har vært innom bloggen min. Jeg skrev et svar for en time siden, men det ble da borte så da er det vel slettet. Jeg er i gang, ja. Er veldig ivrig på å male akvareller for tiden. Det er så spennende med de vannfargene som flyter rundt. Vet aldri helt hva som skjer med de. Det kommer flere bilder fra Høgevarde, så følg med, følg med....
  Jeg skal følge litt med på "Digitalfoto". Kanskje jeg ser deg der. Det kommer en reportasje i Hyttemagasinet fra hytta vår. Det blir i løpet av høsten, men jeg vet ikke helt når. Artikkelen er vinklet mot kjøkkeninteriør og litt om malingen min. Jeg kommer sikkert til å lage ett innlegg om det på bloggen når det kommer. Ha fortsatt god ferie og lykke til med bryllup!

  SvarSlett