Translate

mandag 1. mars 2010

HELGAS AKTIVITETERHar ikke hatt så mye å blogge om i den senere tid, men jeg har da noen aktiviteter på gang...Har vært på hytta i helga og på lørdag morgen rev jeg i stykker den ene linsa, så da har jeg hatt litt redusert syn. Da ser jeg ganske godt på 30 cm avstand, og veldig uklart på litt avstand. Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg hverken reservebriller eller ekstra linse.

Da ble det dårlig med skitur for i snøværet ble alt hvitt og ganske uklart..Isteden har jeg strikka, malt og sydd litt stitchery + masse bruk av pc'n. Har hørt siste delen av OL, men tv-titting har ikke vært noe for meg denne helga....

Etter å ha gått i mange måneder og ruga på en ide om hvordan peisen skal være, så kom jeg faktisk i gang og ble nesten ferdig. Har igjen litt inne i buen hvor Høgevardetoppen er, men det tar jeg neste gang. Her er iallfall resultatet så langt.... Ha en fin uke, alle sammen!

7 kommentarer :

 1. Hei Kjellfrid. Nok en aktiv helg fra deg. Peisen blir kjempefin.

  SvarSlett
 2. Fantastisk flott!
  Du maler så livaktig.Eg måtte studere det øverste bildet,ved første augekast trudde eg du hadde fotografert ute i naturen.
  Nydeleg peis!

  SvarSlett
 3. Utrolig flott malt! Du har nå mye på gang selv om linsen ble ødelagt :o)
  Det ble en vakker og spesiel peis med maleriet på. Nydelig !!!!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Skulle selvfølgelig vært fyr i peisen, da, men det får bli når den er helt ferdig!

  SvarSlett
 5. Du verden så flott !! Den skiferhella med orre-tiur-røy-høne (min manglande kunnskap om fjellfugler) er skikkelig flott mala. Og peisen var utruleg fin, gleder meg til å få sjå Høgevardetoppen !

  Du har då fått gjort masse masse du med ødelagt linse.

  Ha ei fin veke !

  SvarSlett
 6. Det blir en flott peis !
  Skulle ønske jeg hadde dine maleferdigheter!!
  Klem fra meg;))

  SvarSlett
 7. Du STORE allverden, såååå flink du er til å male. Og for en kreativ og rå-lekker peis du har laget...Nå ble jeg imponert....
  Klemz fra Sissel...

  SvarSlett