Translate

tirsdag 24. november 2009

9nas jule-sy-mysterium....
Lenge siden jeg har hatt noe positivt å bidra med på bloggen, men tror jeg er på rett spor igjen nå. Eller så er det sånn at noen ganger begynner jeg på mange nye ting på en gang, og så stopper alt opp for meg helt til jeg må begynner å hente ned en og en ball.....

Tilbake til 9na's jule-sy-mysterium (http://9nassmutthull.blogspot.com/) .... Jeg var jo med, men jeg ramla av underveis, så mysteriet er jo over for lenge siden. Jeg skal alltid være så effektiv, så jeg dro i vei med lapper... mange lapper...... Jeg broderte 2 stitcherier og brukte også noen stoffer med engle-og nisse-motiver. Nå har jeg iallfall den første løperen klar.

Jeg har en løper til nesten ferdig. Den har stoff med englemotiv. Den kommer når den er ferdig kantet.

4 kommentarer :

 1. Den ble jo kjempefin. Kjenner meg godt igjen i din beskrivelse, begynner mange ting på en gang. Ikke alt blir slik det var planlagt i utgangspunktet. Men gjør det noe, da?

  SvarSlett
 2. Nei, jeg tar det veldig som det faller seg underveis. Derfor er jeg ikke så flink til å følge mønster etter punkt og prikke heller. Det blir ofte sånn circa....Jeg synes det er morsommere! :-)

  SvarSlett
 3. Den ble kjempe fin - Og skikkelig jul :o))
  Jeg har også alt for mange prosjekter gående, og der er alltid ett eller flere som blir liggende alt for lenge..... Men så er det morro å ta frem og med liten anstrengelse gjøre ferdig prosjekter,da :o)) Sees på torsdag!

  SvarSlett
 4. Å! Så fin den ble;) Vakre farger,riktig JUL!
  Kjenner meg også igjen i dette, men vi får være som vi er tror jeg!! Ha en flott kveld!Klem!

  SvarSlett