Translate

onsdag 7. oktober 2009

Jule-sy-mysteriet....


Ja, ja, jeg er ny blogger og sliter litt med teknikken ennå... styrer med lenker osv. men det kommer seg vel. Jeg er iallfall fortsatt med i 9nas (http://9nassmutthull.blogspot.com) jule-sy-mysterium og har funnet fram noen stoffer. Venter spent på neste trekk!

7 kommentarer :

 1. Dette er kjempefine stoffvalg, dette blir fint!

  SvarSlett
 2. Beundrer min gode bloggvenninne 9na som har dradd i gang dette, men jeg får nøye meg med å sitte på sidelinjen og heie på dere. Er ikke venn med nål og tråd, men jeg er en reser med vaffeljernet:)
  Lykke til med sygåten!!!

  SvarSlett
 3. Du lager mye fint.
  Jeg har meldt meg på som følger av bloggen din.
  Det skal bli spennende å være med på dette mysteriet.
  Kommer innom på besøk seinere.

  SvarSlett
 4. Jeg iler til 9na ! Der har jeg ikke vært, men når det gjelder søm må jeg se hva det dreier seg om ;) Du har så mye fint på bloggen at jeg gleder meg til å følge med fremover! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Takk for hilsen på bloggen. Du spurte om jeg sydde rundt pappmaler, men det gjør jeg ikke. Jeg legger stoffbitene på den hvite siden og syr etter strekene på motsatt side av arket. Bretter så ut stoffbiten. stryker og legger på ny bit. Litt vanskelig å forklare. Må gjøre litt handsøm og innimellom

  SvarSlett
 6. Lenge siden jeg har lagt inn noe, men jeg har hatt mye annet aa gjöre. Akkurat naa er jeg i Tyskland. Kan nesten ikke vente paa aa komme hjem og fortsette paa alt det morsomme jeg er i gang med. Jeg har ikke gitt opp hverken julemysteriet eller andre ting! Jeg kommer snart sterkt tilbake....

  SvarSlett