Translate

torsdag 17. september 2009

Rose in heart...


Da har jeg fulgt Lekaquilts instrukser til punkt og prikke og sydd en toalettmappe som jeg synes ble veldig bra...Det var kjempegøy og det blir nok flere sånne! Super gaveide også. Jeg har alltid vært mest glad i å sy sammen lapper, og når det kommer til sammensying og finishen så har det "butta" litt. Har alltid vært litt redd for å ødelegge det jeg har gjort pga dårlig sluttarbeid. Derfor har jeg litt aversjoner mot vesker, også. Gruer meg til monteringen....Veldig gøy å se at resultatet på denne ble bra iallfall! Skal nok sy flere glidelåser snart....

9 kommentarer :

 1. Den er kjempe lekker ! Gøy å se at du fikk det til..... Var enkelt å sy glidelås slik, eller ?

  SvarSlett
 2. Hei! Ja, jeg synes det var veldig greit. Jeg brukte en pyntesøm som nr. 2-søm på glidelåsen. Det dekket bedre og ble ganske fint... :)

  SvarSlett
 3. Hei Kjellfrid!Morro å titte inn til deg.
  Så flott sminkepungen ble,fint når glidlåsen går bra.Nydelig akvarell,drev litt med det for en del år siden.God helg!Linda :))

  SvarSlett
 4. Den ble jo kjempefin! Ingen sak med så gode retningslinjer fra LekaQuilt, nei.
  Gratulerer med blogg, blogg er moro.

  SvarSlett
 5. Å, så morsomt å få kommentarer fra dere! Nå må jeg snart legge inn noe nytt her...Skal bare sy litt først..... God helg til dere! :-)

  SvarSlett
 6. Hei :-)
  Kjempefin sminkepung, og nydeleg akvarell.
  Eg er og ein fersk bloggar, og det er veldig kjekt. Det er inspirerande å besøke andre sin blogg,og motiverande og veldig hyggeleg med tilbakemeldingar på det ein lagar.
  Dette blir morro :-)
  God helg.

  SvarSlett
 7. Flott pung og det bildet øverst er jo bare råflott! Så flink du er!

  SvarSlett
 8. Sminkeveska vart kjempefin! Og så må eg berre kommentere headerbildet ditt. Det er praktfullt!!!

  SvarSlett
 9. Tusen takk! Bildet er malt fra Høgevardeområdet på Norefjell. Toppen er den lengst til venstre. Som dere ser har jeg jobba meg gjennom de 4 årstidene for å få litt variasjon i fargevalget. På et så stort bilde (en vegg på over 9 meter) er det viktig. Hyggelig at dere liker det! Jeg er litt stolt av det også.... :-) Vi har forresten hytte her og jeg er her nå. Knall sol i dag! Det er så deilig! Ha en fin helg!

  SvarSlett